Samenwerking

Wij geloven in de kracht van een nauwe samenwerking tussen werkgevers, topprofessionals en onze rol als zaakwaarnemers en carrièremakers. Onze jarenlange ervaring in recruitment en executive search vullen we aan met ons unieke Carrièremakers Concept®, dat gericht is op het proactief koppelen van bedrijven aan de allerbeste salesprofessionals in de markt en het voortdurend doorontwikkelen van hun competenties. Dat maakt Echt Carrièremakers echt anders!

Carrièremakers Concept

De behoefte voor deze aanpak ontstaat vaak bij een meervoudige wervingsbehoefte die zich aandient op het gebied van meer generieke salesprofielen. Door middel van een maandelijkse vergoeding laten wij u periodiek kennismaken met een aantal topsalesprofessionals die latent zoekend zijn en interessant kunnen zijn voor de motor van uw organisatie. Hierdoor blijft u continu in contact met potentieel nieuwe collega’s en houdt u feeling met uw markt. Komt het tot een aanstelling, dan zijn de tarieven dusdanig dat de uiteindelijke cost per hire heel interessant is. 

Contact

Is de meervoudige aannamebehoefte minder duidelijk, maar wilt u wel in contact blijven met de top van de salesprofessionals in uw segment, dan kunnen we de afspraak maken dat wij, bij een gebleken match op inhoud, vorm, ambitie en motivatie, een kandidaat bij u aanbieden om mee in gesprek te gaan. Geen afspraken over hoeveelheden en periodieken, maar actie als de kans zich voordoet! En mét de kwaliteit die u van een zaakwaarnemer mag verwachten.

Executive Search en Recruitment

Indien de nood aan de man is en de uitdaging binnen uw organisatie vraagt om een gerichte search binnen een marktconform een -specifiek profiel, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe we op een duidelijke en transparante manier samen de juiste professional vinden. 

 

MEER WETEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP.