Jouw ambities zijn ons vertrekpunt

Echt Carrièremakers stelt zich graag op als jouw zaakwaarnemer. Dagelijks zijn we daarom het liefst in gesprek met jou, de commerciële carrièremaker die hard op stoom is in zijn of haar carrière. Dat maakt dat je ook nieuwsgierig kunt zijn naar andere bedrijven of sectoren en naar je eventuele marktwaarde. Iets waar je niet altijd zelf tijd voor hebt, maar wel wilt onderzoeken. Wij luisteren graag naar jouw verhaal, en jouw ambities zijn daarbij ons vertrekpunt.

We zijn gespecialiseerd in het commerciële vakgebied en richten ons op de marktsegmenten zakelijke dienstverlening (personele, facilitaire en logistieke), FMCG, retail en IT services. Dagelijks staan we in contact met opdrachtgevers over hun ambities en groeidoelstellingen. Hier komen naast open introducties ook concrete opdrachten uit voort. We brengen je graag in contact met bedrijven die nog niet op jouw radar staan. Eerst informeel om je blik te verruimen en vervolgens wellicht een bemiddeling waar jezelf niet aan gedacht zou hebben!

Samen jouw pad uitstippelen

Herken je dat? Onder tijdsdruk keuzes moeten maken? Terwijl je nog niet helemaal zeker bent van je zaak? Wij gaan graag ruim voor de behoefte aan een nieuwe opdracht of baan met je in gesprek. Want waarom pas op het kruispunt van keuzes in contact komen? Terwijl het beste resultaat ontstaat op de weg daarnaartoe.

In ons gesprek gaan we samen op onderzoek uit. Centraal staan drie vragen; wie ben je, wat kun je en wat wil je. De antwoorden op deze vragen geven ons inzicht in jouw ambities, uitdagingen en mogelijkheden. Op basis hiervan geven we je advies over je carrièremogelijkheden. Door het hier samen over eens te worden, ontstaat het vertrouwen in de volgende stap. Jou in contact brengen met bedrijven en uitdagingen waar je zelf misschien nog niet aan gedacht hebt.

 

MEER WETEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP.