Goede mensen zijn altijd schaars

Je behoort tot de top van de sales in jouw vakgebied. Je bent hard op stoom met je eigen succes en toch ook wel eens nieuwsgierig naar andere bedrijven of sectoren en naar je eventuele marktwaarde. Iets waar je, naast je drukke bestaan, niet veel tijd aan besteedt, maar dat wel zou willen. Je vraagt je soms af: waarom heb ik geen zaakwaarnemer die mijn belangen voor me behartigt?

Samen jouw pad uitstippelen

Als dat het geval is, gaan we graag met jou in gesprek! Na een uitgebreide selectie geven we je concrete inzichten in bovenstaande vragen. We brengen je in contact met bedrijven waar je zelf misschien nog niet aan gedacht hebt. Eerst informeel om je blik te verruimen. We geven advies over je carrièremogelijkheden en kunnen je actief bemiddelen naar een nieuwe werkgever. In deze periode steken we onze nek voor je uit en gaan we actief met en voor jou aan de slag. Maar ook na een eventuele bemiddeling laten wij je niet zomaar los. 

Ontwikkeling

Wij geloven in het verder ontwikkelen van jou in je nieuwe omgeving en willen hierin, samen met je nieuwe werkgever investeren. Dat doen wij door een deel van onze inkomsten in jou terug te investeren, waardoor je de kans krijgt om via ons deel te nemen aan tal van evenementen, zowel sociaal als inhoudelijk. We denken hierbij aan coaching, training, netwerken, personal branding en gastcolleges van interessante sprekers. Dit alles in nauw overleg met je werkgever.

 

MEER WETEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP.