Echt samen werken

Wij geloven in de kracht van een nauwe samenwerking tussen werkgevers, topprofessionals en onze rol als zaakwaarnemer. Onze jarenlange ervaring in recruitment en executive search is gericht op het proactief koppelen van bedrijven aan de allerbeste commercieel professionals in de markt. Het is onze overtuiging dat vertrouwen en commitment nodig zijn om samen te groeien. Maar ook dat moet groeien. Onze samenwerkingsvormen zijn daarom afhankelijk van de mate van commitment en vertrouwen wat reeds aanwezig is.

Werving en selectie

U wilt wellicht eerst vrijblijvend kennis maken. Uw precieze behoefte is duidelijk of wellicht nog niet helemaal. Maar dat u wilt groeien, is wel zeker. Wij zoeken op basis van no cure no pay commercieel professionals die een match hebben op inhoud, ambitie en motivatie. Geen afspraken over hoeveelheden en periodieken, maar actie als de kans zich voordoet! En mét de kwaliteit die u van een zaakwaarnemer mag verwachten.

Retained search

U heeft een specifieke vraag die vraagt om een gerichte search op basis van een retainer aanpak. U heeft vertrouwen in ons en wij geven ons volledige commitment vanuit een headhunting aanpak. In een periode van zes tot acht weken brengen we de markt voor u in kaart en vinden we samen de beste kandidaat. Middels een uitgekiend projectplan doorlopen we samen vier fases, waarin elke fase voor toenemend vertrouwen zorgt. Wij gaan graag in gesprek om deze aanpak voor u op maat te maken.

Partnerschap

De behoefte voor deze aanpak ontstaat vaak bij een meervoudige wervingsbehoefte die zich aandient op het gebied van commercieel professionals. Door middel van een maandelijkse vergoeding, laten wij u periodiek kennismaken met een aantal commerciële topprofessionals die latent zoekend zijn en een rol kunnen spelen in de groei van uw organisatie. Hierdoor blijft u continu in contact met potentieel nieuwe collega’s en houdt u feeling met uw markt. Komt het tot een aanstelling, dan verrekenen we de maandelijks vergoeding in de eindfee en zijn de tarieven per hire interessant.

Interim

Naast de bovenstaande samenwerkingsvormen zijn wij ook actief op het gebied van interim bemiddeling. Vanuit onze stellige overtuiging dat kandidaat en werkgever bij elkaar op de juiste manier moeten passen zijn wij ook van mening dat het hierin niet altijd draait om de contractvorm. Wij zijn dan ook op dit vlak een echte partner en helpen graag bij het zoeken en vinden van geschikte professionals voor tijdelijke ondersteuning of voor het oplossen van een “casus”. We brengen opdrachtgever en professional binnen 48 uur na het verstrekken van een opdracht met elkaar in contact. Tariefstelling is in alle gevallen afhankelijk van de kandidaat, duur van het project en aantal uren inzet.


Voor iedere vorm van samenwerking geldt uiteraard maatwerk. We stellen ons altijd op als proactieve verbinder van professional en opdrachtgever en organiseren waardevolle ontmoetingen. Hoe we dat doen? We gaan er graag verder met u over in gesprek.

 

MEER WETEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP.