Uw zaakwaarnemer richting commercieel professionals

Door dagelijks in contact te staan met de top 15% commercieel professionals in uw branche, weten wij wat er speelt en wat er nodig is om als organisatie te excelleren. Wij brengen ons uitgebreide netwerk van professionals graag met u in contact. Dat kan in geval van een acute vraag, maar belangrijker nog, ook op pro-actieve wijze om alvast bij elkaar in beeld te komen als de nood nog niet aan de man is. Een vorm van netwerken, die voor beide kanten bewezen effectief is. Wij weten dat deze vormen van onderling contact altijd nieuwe, frisse inzichten opleveren ten aanzien van succession planning en het aantrekken van de top in en buiten uw branche.

Branches

PRO-ACTIEF

Is uw precieze behoefte nog niet helemaal duidelijk en heeft u nog geen concrete vacature? Dan kan het toch interessant zijn om feeling te houden met de markt. Onze ervaring leert dat de allerbeste commercieel professionals zich evengoed buiten als binnen uw vakgebied bevinden. Daarom brengen wij u periodiek en proactief in contact met commercieel professionals die potentieel interessant zijn voor uw organisatie. Desgewenst faciliteren wij waardevolle ontmoetingen waarbij vertrouwen, transparantie en kwaliteit centraal staan. Met andere woorden: “Als wij bellen, is het goed nieuws!”.

Concrete behoefte

In geval van concrete vacatures of projecten helpen wij u om de commercieel professional te vinden en te selecteren waar u op dat moment behoefte aan heeft. Echt Carrièremakers biedt recruitment op basis van retained search met dezelfde kwaliteitsstandaard als onze proactieve dienstverlening. Maar aangevuld met onze volledige commitment aan uw vraag. Onze diepgaande kennis van de markt levert keer op keer het juiste resultaat; een passende en kwalitatieve invulling van uw behoefte met de juiste uitstraling op uw merk.

 
Square5.jpg
About.jpg
 

MEER WETEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP.