Alles begint bij kwaliteit

Door dagelijks in contact te staan met de top 15% van Sales Professionals in uw branche, weten wij wat er speelt en wat er nodig is om als organisatie te excelleren. Wij brengen onze uitvoerig geselecteerde professionals graag met u in contact. Dat kan in geval van een acute vraag, maar belangrijker nog, ook op pro-actieve wijze om alvast bij elkaar in beeld te komen als de nood nog niet aan de man is. Een vorm van netwerken die voor beide kanten bewezen effectief is.  Wij weten dat deze vormen van onderling contact altijd nieuwe, frisse inzichten opleveren ten aanzien van succession planning en het aantrekken van de top in en buiten uw branche.

 
Branches
 

Concrete behoefte

In geval van concrete vacatures of projecten helpen wij u om exact die topsalesprofessional te selecteren waar u op dat moment behoefte aan heeft. Echt Carrièremakers biedt recruitment op basis van executive search met dezelfde kwaliteitsstandaard als onze proactieve dienstverlening. Onze diepgaande kennis van de markt levert keer op keer het juiste resultaat; een passende en kwalitatieve invulling van uw behoefte met de juiste uitstraling op uw merk.

PRO-ACTIEF

Ook wanneer u geen concrete vacature heeft, is het interessant om feeling te houden met de markt. Onze ervaring leert dat de allerbeste salesprofessionals zich evengoed buiten als binnen uw vakgebied bevinden. Daarom brengen wij u periodiek en proactief in contact met salesprofessionals die potentieel interessant zijn voor uw organisatie. Desgewenst faciliteren wij waardevolle ontmoetingen waarbij vertrouwen, transparantie en kwaliteit centraal staan. Met andere woorden: “Als wij bellen, is het goed nieuws!”.

 
Square5.jpg
About.jpg
 

MEER WETEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP.